3.jpg

 

Nézze meg a cégünket bemutató videót, ahol nem csak a növényekről, de a megrendelés menetéről is tájékozódhat.

 

További hírek

Hírek

Előrendelés 2023

KEDVES MEGLÉVŐ ÉS LEENDŐ ÜGYFELEINK!

KEZDŐDIK AZ ELŐRENDELÉSI IDŐSZAK, AMELY 2023. FEBRUÁR 15-IG TART! EZ IDŐSZAK ALATT VAN LEHETŐSÉG A WEBLAPON SZEREPLŐ KATALÓGUSBÓL KIVÁLASZTOTT NÖVÉNYEK MEGRENDELÉSÉRE.

BÁRMILYEN KÉRDÉS FELMERÜL , MI SZÍVESEN SEGÍTÜNK Az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy +36205767112 elérhetőségeken.
 

KATTINTS IDE A VIDEÓ LEJÁTSZÁSÁHOZ!  vagy RÉSZLETEKÉRT A FOLYTATÁS GOMBRA!

KEZDŐDIK AZ ELŐRENDELÉSI IDŐSZAK, AMELY 2023. FEBRUÁR 15-IG TART! EZ IDŐSZAK ALATT VAN LEHETŐSÉG A WEBLAPON SZEREPLŐ KATALÓGUSBÓL KIVÁLASZTOTT NÖVÉNYEK MEGRENDELÉSÉRE. NÖVÉNYEK BEÉRKEZÉSE VÁRHATÓAN 2023 MÁRCIUS VÉGE, ÁPRILIS ELEJE.

MAGYARORSZÁGON CSAK EGYEDÜL NÁLUNK VAN ARRA LEHETŐSÉG ÉVEK ÓTA, AMIT A MEGRENDELŐINK NAGYON KEDVELNEK, HOGY A KIVÁLASZTOTT NÖVÉNYRŐL TÖBB FOTÓT KÜLDÜNK A NÖVÉNYEK VÁLOGATÁSA ALATT, AMI ALAPJÁN KI LEHET VÁLASZTANI A MEGFELELŐ NÖVÉNYT, ÍGY BIZTOSAN AZT FOGJA MEGKAPNI, AMIT VÁLASZTOTT!
 
EXTRÉM MÉRETŰ NÖVÉNYEK MEGRENDELÉSÉRE IS VAN LEHETŐSÉG! AZ ELŐRENDELÉS FELTÉTELE: A NÖVÉNYT MEGRENDELHETI EMAILBEN, ÉS A NÖVÉNY ÁRÁNAK AZ 50% -ÁT SZÁMLÁNKRA ÁTUTALNI SZÜKSÉGES, ERRŐL HIVATALOS E- SZÁMLÁT KAP. EZ UTÁN TUDJUK BIZTOSÍTANI, HOGY A KIVÁLASZTOTT NÖVÉNYT BIZTOSAN BESZEREZZÜK ÖNNEK! A NÖVÉNY ÁRÁNAK A FENNMARADÓ RÉSZÉT ÁTVÉTELKOR KELL MEGFIZETNI.
 
Várjuk megrendelését emailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Telefonon érdeklődhet +36205767112
 
További képekért látogasson el weboldalunkra: https://www.palmavilag.hu/

További képekért látogasson el a Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/palmavilagpecs

cpr certification online

Kapcsolat

sample +36 (20) 576 7112

sampleinfo@palmavilag.hu

7630 Pécs, Deák Ferenc u. 45.
Csak előzetes telefonos megbeszélés alapján.